Vietnamská kuchyňa obľubuje nielen vo woku restované rezance s rôznymi ingredienciami, ale aj rezancové polievky s hojnou dávkou rezancov, ktorých druh sa líši podľa receptu.
V Papaya Twin City máme takisto rôzne druhy rezancov a každé majú v jedálnom lístku svoje špeciálne miesto:
- Ryžové rezance biele široké (pho): Pho polievky alebo Mi Quang - rezance na quangnamský spôsob
- Ryžové tenké biele (bún): Bún Bo Nam Bo alebo Hue polievka
- Udon hrubé pšeničné rezance bezvaječné pochádzajú z japonskej kuchyne: restované sú skvelé napríklad s hovädzím mäsom.
- Ryžové celozrnné rezance (z natural hnedej ryže): restované, u našich zákazníkov veľmi obľúbené s kuracím mäskom.
- Sklenené rezance z batátového škrobu, takisto sú prirodzene bezlepkové ako ryžové: vynikajúce sú restované s krevetami alebo ich vegetariánska verzia so zeleninou. Takisto sú hlavnou zložkou Šalátu so sklenenými rezancami. Vyrábajú sa aj z iných škrobových zložiek, napríklad z mungo fazule.
Všetky tieto jedlá nájdete TU: Jedálny lístok Papaya Twin City