
2D Vietnamská bageta, 4D Šalát so sklenenými rezancami, 9G, 10G, 11G Restované rezance (udon, celozrnné, sklenené), 12G Rizoto, 13D Juhovietnamské rezance, 18C Pad Thai
1. Obilniny obsahujúce lepok t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody; 2. Kôrovce a výrobky z nich; 3. Vajcia a výrobky z nich; 4. Ryby a výrobky z nich; 5. Arašidy a výrobky z nich; 6. Sójové zrná a výrobky z nich; 7. Mlieko a výrobky z neho; 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové a queenslandské orechy a výrobky z nich; 9. Zeler a výrobky z neho; 10. Horčica a výrobky z nej; 11. Sezamové semená a výrobky z nich; 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l; 13. Vlčí bôb a výrobky z neho; 14. Mäkkýše a výrobky z nich
Hmotnosť mäsovej zložky jedál je uvedená v surovom stave.