Papaya Twin City Bratislava

+421 947 911 888

Rezance

13. Juhovietnamské rezance Bún Bo Nam Bo

13. Juhovietnamské rezance Bún Bo Nam Bo

od 7,90 

Ďalšie obľúbené jedlo, a to nielen u južných Vietnamcov. Rezance BÚN BÒ NAM BỘ sú sýte a plné farieb aj rôznych chutí. K dispozícii sú mäsité aj bezmäsité verzie. Vegetariánsku/vegánsku/bezlepkovú verziu žiadajte pri objednávke.

18. Pad Thai ผัดไทย

18. Pad Thai ผัดไทย

od 8,50

Pad Thai je svetovo obľúbené jedlo z ryžových rezancov s krevetami a kuracím mäsom alebo tofu, miešaným vajíčkom a fazuľovými klíčkami, posypané arašidmi. Vegánsku verziu bez vajíčka žiadajte pri objednávke.

8. Rezance na quangnamský spôsob Mì Quảng

8. Rezance na quangnamský spôsob Mì Quảng

10,50 €

Rezance na Quangnamský spôsob (bezlepkové) Mì Quảng: s mäsom, krevetami, arašidmi a krabími lupienkami. S miskou byliniek v cene.

9. Restované UDON rezance Mì Udon Xào

9. Restované UDON rezance Mì Udon Xào

od 8,00 

Bezvaječné rezance z pšeničnej múky restované vo woku s vajíčkom, sezónnou zeleninou a mäsom či darmi mora podľa vášho výberu. Vegánsku verziu bez vajca žiadajte pri objednávke.

10. Restované rezance z celozrnnej ryže Bún Gạo Lứt Xào

10. Restované rezance z celozrnnej ryže Bún Gạo Lứt Xào

od 8,00 

Ryžové rezance z celozrnnej ryže (bezlepkové) sú restované vo woku s vajíčkom, sezónnou zeleninou a mäsom či darmi mora podľa vášho výberu. Vegánsku verziu bez vajca žiadajte pri objednávke.

11. Restované sklenené rezance Miến Xào

11. Restované sklenené rezance Miến Xào

od 8,00 

Sklenené rezance zo sladkých batátov (bezlepkové) sú restované vo woku s vajíčkom, sezónnou zeleninou a mäsom či darmi mora podľa vášho výberu. Vegánsku verziu bez vajca žiadajte pri objednávke.

Alergény v potravinách

1. Obilniny obsahujúce lepok t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody; 2. Kôrovce a výrobky z nich; 3. Vajcia a výrobky z nich; 4. Ryby a výrobky z nich; 5. Arašidy a výrobky z nich; 6. Sójové zrná a výrobky z nich; 7. Mlieko a výrobky z neho; 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové a queenslandské orechy a výrobky z nich; 9. Zeler a výrobky z neho; 10. Horčica a výrobky z nej; 11. Sezamové semená a výrobky z nich; 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l; 13. Vlčí bôb a výrobky z neho; 14. Mäkkýše a výrobky z nich

Hmotnosť mäsovej zložky jedál je uvedená v surovom stave.